КЦ Блог


24.06.2020

Књиге за забаву на распусту

Препоручујемо вам интересантне књиге које можете понудити деци као једну од активности током летњег распуста.

Поред шетње, вожње бицикле и ролера,  друштвених игара, игрица и играња са другарима напољу , читање књига и решавање задатака је још један добар начин да деца проведу време у данима који су пред њима.

Пoгледајте наш избор издања уз које ће се деца одлично забавити на овом летњем распусту!

 • На путу и На распусту
  Ове мале радне књиге за млађе основце садрже више врста активности: 15 игара запажања, 15 мозгалица и 15 лавирината које дете решава помоћу поклон-фломастера пиши – бриши. У разноврсним ситуацијама повезаним с путовањима дете ће проналазити скривене предмете, уочавати разлике, проналазити уљезе, решавати судоку, осмосмерке, лавиринте и многе друге забавне задатке.

     
 • Вежбам на распусту и забављам се 1, 2, 3
  Уз ову радну свеску дете ће моћи за време распуста да увежбава школско градиво на забаван начин. Задаци су подстицајни и усклађени с градивом првог, другог и трећег разреда. Теме задатака су повезане с градивом српског језика, математике и Света око нас. За сваки дан распуста предвиђена је по једна активност. Одлично решење за креативно коришћење дететовог слободног времена на распусту!

     
 • Најбоље игре на папиру
  Супер икс-окс, подморнице, гусеница, вешање, минско поље... Од добро познатих до давно заборављених – предшколце и млађе основце очекује мноштво игрица које пружају добру забаву и много различитих изазова.

 • Приручник за 50 тајних мисија
  Шпијунирај, истражуј, скривај, шшш!, крећи се као нинџа, глуми, експериментиши, путуј, упознај, планирај, освајај…
  ПРИРУЧНИК – 50 ТАЈНИХ МИСИЈА 50 изазова за праве тајне агенте који намеравају да преживе у свету одраслих.
 • Забава за успут
  У књизи Забава за успут налазе се 324 забавне игре и активности које ће родитељима и деци прекратити време у најразличитијим ситуацијама – за време дуготрајне вожње аутомобилом, у ресторанима, у лекарским и многим другим чекаоницама, у километарском реду у супермаркету итд. Игре се могу играти на различитим местима и у било које време, а за већину њих нису потребни никакви посебни реквизити.

Архива

Сви блогови

Корисни линкови

banka intesa