КЦ Блог


27.04.2020

Креативни кућни вртић 5

„Креативни центар“ ће у наредном периоду, док траје прекид у раду прешколских установа, у форми редовног недељног обавештења, припремати за своје сараднике предлоге за различите активности са децом у кућним условима. Те предлоге ви касније можете прослеђивати родитељима електронским путем, објављивати на сајту установе или их на други начин учинити доступним вашим корисницима.

Ево петог издања нашег Креативног кућног вртића у коме ћете наћи:

- Нове задатке у оквиру нашег електронског образовног материјала  за предшколце уз које деца време које проводе код куће могу да искористе припремајући се за школу на занимљив и  интерактиван начин. Уз малу помоћ родитеља, деца могу користити овај материјал на рачунару, таблету или телефону.

- Поводом Светског дана књиге и ауторских права који је обележен 23. априла, наше колегинице из Клуба књижаре “Креативни центар”који тренутно не ради због ванредног стања, поделиле су своје препоруке за читање за децу различитих узраста.

- На нашем сајту можете прочитати и причу о препознатљивом ауторском тандему који чине Јасминка Петровић и Боб Живковић, а данас се завршава акција на нашем сајту у оквиру које је седам одабраних издања овог двојца снижено за 30%.

- На Инстаграм профилу @uzpricujelakse послушајте како Јасминка Петровић чита своју књигу Само за твоје уши

- У рубрици Путујемо од куће, ове недеље представили смо Чешку Републику и Гану. Прочитајте занимљивости о овим земљама и испробајте неке од интересантних активности из књига С децом око света 1 и С децом око света 2

- Подсећамо вас на наш серијал приручника Корак по корак, који вам могу помоћи у осмишљавању различитих активности за децу.

Јавите нам ваше утиске и #останитекодкуће!

Архива

Сви блогови

Корисни линкови

banka intesa