КЦ Блог


11.05.2020

Креативни кућни вртић 7

Креативни вртић се са интернета враћа у вртићке собе!

Надамо се да су вам електронски материјали  и остали предлози активности које смо за вас у претходном периоду припремали били занимљиви и корисни и захваљујемо се на лепим коментарима које сте нам слали. 

Током наредне године радићемо на припреми сличних материјала како бисмо свим нашим сарадницима у предшколским установама помогли у осмишљавању нових и занимљивих програма за децу.

Нашу рубрику Путујемо од куће завршавамо представљањем Швајцарске.

Свима онима који су са нама путовали преходних недеља шаљемо посебан задатак -преузмите документ на коме можете доцртати елементе који недостају и обојити заставе земаља које смо заједно посетили.

За крај Креативног кућног вртића 7  представљамо вам  и четврту Лековиту причу, Па шта!, наше сараднице Миљане Пријић, која говори о суочавању деце са својим страховима.

Препоручујемо вам и да послушате аудио снимак чувене поеме Бранка Ћопића Јежева кућица.

Подсећамо вас и на нови приручник за васпитаче ауторке Невене Ловринчевић Ефикасна комуникација у вртићу, у коме су обрађене различите проблемске ситуације са којима се васпитачи сусрећу у свом раду, као и савети како реаговати у тим захтевним ситуацијама.

 

Останите здрави и ведрог духа!

Архива

Сви блогови

Корисни линкови

banka intesa