КЦ Блог


24.03.2020

Креативни кућни вртић

„Креативни центар“ ће у наредном периоду, док траје прекид у раду прешколских установа, у форми редовног недељног обавештења, припремати за своје сараднике предлоге за различите активности са децом у кућним условима. Те предлоге ви касније можете прослеђивати родитељима електронским путем, објављивати на сајту установе или их на други начин учинити доступним вашим корисницима.

-           За почетак вам  предлажемо савете које је специјално за „Креативни центар“ написала психолошкиња Невена Ловринчевић о томе како да се са децом  разговара о вирусу корона.

-           Као одличну активност за дружење и креативан рад са децом предшколског узраста препоручујемо свим родитељима YouTube канал наше познате списатељице Јасминке Петровић – Читањац – играњац. Сваког дана Јасминка на њему чита по једну причу и даје предлоге за интересантне ликовне активности за целу породицу.

-           Родитељи могу да прате с децом прилоге које је припремила наша сарадница Даниела Скоковић, са дечјег одељења Народне библиотеке Пожега. Она деци чита најлепше књижевне текстове, међу којима је и велики број текстова објављених у издању наше куће.

-           И на крају, пратите наш сајт, Facebook и Instagram странице„Креативног центра“, тамо ћемо објављивати све новости и занимљиве садржаје који могу бити од значаја у ово време. Важно је да сви останемо здрави и доброг духа.

Надамо се да ће вам ови предлози за активности бити занимљиви и корисни!

 

У случају да радите у предшколској установи и желите да добијате наша обавештења понедељком, можете се пријавити на нашу вртићку мејлинг листу.
Образац за пријаву се налази на дну стране За вртиће на нашем сајту https://kreativnicentar.rs/za_vrtice.php

Архива

Сви блогови

Корисни линкови

banka intesa