Принцеза на зрну грашка

Princeza na zrnu graška

Аутор:
Илустратор: Милица Раденковић

Узраст: 0-2, 2-3

Формат: 18 x 18 cm
Број страна: 14 str.
Повез: тврди повез, пун колор
Писмо: ћирилица
Година издања: 2019
ISBN: 978-86-529-0615-4
Продајна шифра: PNZG

Принцеза на зрну грашка

Међу многим причама које деца слушају у детињству, бајке заузимају посебно место. Дете развија машту слушајући приче о великим јунацима, чудесним просторима и чудноватим догађајима, а што је још важније – упознаје се са особинама ликова, односима између ликова и препрекама с којима се јунаци суочавају. На тај начин, слушајући о јунацима из бајки, деца уче многе важне животне лекције. У едицији „Бајке за најмлађе“ налазе се најпознатије бајке света, прилагођене узрасту најмлађих читалаца. Намењене су деци старијој од две године и одличан су избор за први сусрет најмлађих с чувеним бајкама. Текстови бајки прилагођени су малим читаоцима, уз кратке и једноставне реченице, крупна слова и живописне илустрације.

У овој серији објављени су наслови: Пепељуга, Принцеза на зрну грашка, Мачак у чизмама, Успавана лепотица, Снежана и седам патуљака и Ружно паче. Ове најлепше бајке за најлепше године детињства намењене су заједничком читању и дружењу родитеља и деце.
Сажети текст бајке Принцеза на зрну грашка подстиче дете да га допуни и прошири, а живописне илустрације Милице Раденковић позивају на посматрање и запажање.

 

Категорије: Приче и бајке за децу
Едиција: Бајке за најмлађе

Прелистајте књигу

Редовна цена:
750.00 дин.

Цена са интернет попустом:

637,50 дин.


Додај у корпу Помоћ при куповини

Коментари

Тренутно нема коментара
Будите први који ће оставити свој коментар.

Пријавите се да бисте поставили свој коментарОд истог аутора


Последње погледано


Корисни линкови

banka intesa