The LEGO® MINDSTORM EV3 Discovery Book

The LEGO® MINDSTORM EV3 Discovery Book

Аутор: Лоренс Волк
Илустратор:

Узраст: 12-13, 13+

Формат: 25,3 x 20,2 cm
Број страна: 376 str.
Повез: meki povez pun kolor
Писмо: latinica
Година издања: 2014
ISBN: 978-1-59327-532-7
Продајна шифра: EV3DB

The LEGO® MINDSTORM EV3 Discovery Book

LEGO® MINDSTORMS® у потпуности је променио приступ роботици омогућивши свакоме ко то жели да сагради правог, функционалног робота. Најновији MINDSTORMS® SET , под именом ЕВ3, долази моћнији него икад. Књига The Art of LEGO MINDSTORM EV3 Discovery Book помоћи ће вам да кренете у изградњу и програмирање ваших првих LEGO® робота.

Почните од једноставнијих модела робота и слободно експериментишите са моторима и сензорима како бисте савладали основне вештине у изградњи и програмирању модела. Касније пређите на сложеније моделе преко којих ћете научити компликованије начине у повезивању и програмирању елемената. Кроз више од 150 понуђених модела стећи ћете знање и искуство које ће вам омогућити да осмислите и креирате сопствене моделе робота.

Ово је оригинално издање америчког издавача No Starch Press-a које нудимо само у издању на енглеском језику!

Аутор: Лоренс Волк

Лоренс Волк је члан MINDSTORMS Community Partners групе коју сачињавају одабрани стручњаци ентузијасти који помажу у развоју и тестирању нових MINDSTORMS модела. Управо је један од његових модела укључен у пакет као бонус пројекат. Његова претходна књига LEGO MINDSTORMS NXT 2.0 Discovery Book помогла је десетинама хиљада почетника широм света да се упознају са чудесном могућностима LEGO® MINDSTORMS®робота. Има и свој блог о роботици на адреси http://robotsquare.com/.

Категорије: Књиге за слободно време

Прелистајте књигу

Редовна цена:
0.00 дин.

Цена са интернет попустом:

0,00 дин.


Помоћ при куповини

Коментари

Тренутно нема коментара
Будите први који ће оставити свој коментар.

Пријавите се да бисте поставили свој коментарОд истог аутора


Последње погледано


Корисни линкови

banka intesa