Књиге за слободно време

Један од начина да се квалитетно испуни слободно време јесте и читање књига које ће својим садржајем разонодити и забавити децу, али и из којих ће истовремено много тога научити.

То могу бити књиге за учење језика на забаван начин, књиге са упутствима за прављење фризура или шара на ноктима, књиге о шаху, кувању, играма на папиру или књиге са идејама за склапање лего коцака.

Креативни центар нуди широк спектар издања са занимљивим темама и предлозима активности уз које ће деца на креативан и забаван начин провести слободно време.


Књиге за игру

Серијал ЛЕГО књиге нуди бројне савете за љубитеље ових коцкица. Читаоци ће пронаћи описе техника, трикове за што успешније слагање, те ће бити у прилици да праве моделе по саветима из књиге али и да смишљају потпуно нове идеје за игру када прочитају приче из књиге које ће их инспирисати.

Књига Најбоље игре на папиру нуди мноштво игрица које пружају добру забаву и много различитих изазова за децу.

Учим и забављам се

За све оне који желе да савладају нове вештине у понуди су најразличитији приручници, из којих деца могу да науче како се припрема здрава храна, како се игра шах, како започети учење кинеског језика, како се опробати у програмирању.

Приручник за 50 тајних мисија помоћи ће деци да кроз забавне мисије закораче у свет одраслих, док ће их књига Чувари змајевог блага на занимљив начин припремити за баратање новцем.

Мотивационе књиге

За оне којима је потребан креативни планер за лични развој ту је ПланУМ дневник. Бележница за сваку девојчицу и Бележница за сваког дечака представљају комбинацију роковника и планера, а имају за циљ да помогну тинејџерима у организовању слободног времена.

Књига питања за децу помаже деци да на лак и занимљив начин науче како да формулишу питања о темама о којима желе да разговарају. Састављање питања може бити забавно и као самостална активност, а постављање питања може бити извор забаве ако се практикује у друштву родитеља или пријатеља.

Издања Мала књига радости и Добра мисао за сваки дан инспиришу и мотивишу читаоце да уживају у сваком дану и при томе увек науче нешто ново.

Без длаке на језику

Књиге из популарне хумористичке едиције Без длаке на језику баве се темама које су популарне међу млађом децом и тинејџерима. Уз ове књиге смеју се и забављају генерације деце.

Књига Школа, ауторског тандема који чине Јасминка Петровић и Добросав Боб Живковић, духовито је написана и илустрована, а говори о свему што је везано за школу – о типовима ученика и наставника, о школским одморима и екскурзијама итд. Књига БОН-ТОН, истих аутора, говори о томе колико су важна правила понашања у данашњем време, док издање Како постати и остати глуп на духовит начин говори о учењу.

Корисни линкови

banka intesa