Уџбенички комплет за наставу почетног читања и писања по комплексном поступку

Udžbenički komplet za nastavu početnog čitanja i pisanja po kompleksnom postupku

Аутор: Зорица Нобл, Зорица Вукајловић
Илустратор: Нино Маљевић

Узраст: Први разред

Формат: 23,5 x 22 cm
Број страна: 76 стр.
Повез: Меки повез, пун колор
Писмо: ћирилица
Година издања: 2018
ISBN: 978-86-529-0568-3
Продајна шифра: 1aKKP

Уџбенички комплет за наставу почетног читања и писања по комплексном поступку

Зорица Нобл, Зорица Вукајловић

Уџбенички комплет за наставу почетног читања и писања по комплексном поступку у првом разреду основне школе састоји се од четири књиге.

1. "Шта све деца знају" - Радна свеска за припрему за почетно читање и писање обухвата садржаје који задовољавају три основна облика рада: учитељево писање на табли, рад на разредној и дечјој илустрованој словарици као и ученичко индивидуално записивање штампаним словима.

2. "Чудна ми чуда" - Прва збирка текстова за наставу почетног читања и писања садржи прозне и поетске текстове који су прилагођени узрасту ученика. Кроз понуђене диференциране задатке обезбеђена је индивидуалност и креативност у раду.

3. "Пишем, пишем" - Радна свеска за почетно писање писаних слова садржи одабране текстове и примере кроз које ученици савлађују технику писања писаних слова и изграђују правилне технике читања и разумевања прочитаног.

4. "Причам ти причу" - Друга збирка текстова. Кроз јасне налоге, разноврсне задатке, пратеће прилоге и поглавље "Домаћа лектира" пружено је више могућности за усавршавање технике читања и усменог и писменог изражавања.Овај уџбенички комплет у потпуности испуњава захтеве новог програма наставе и учења.„Креативни центар“ уз већину штампаних уџбеника има у понуди и дигиталне уџбенике. Више детаља о њима можете сазнати на страни www.ekcskola.rs

Категорије: Српски језик

Прелистајте књигу

Редовна цена:

2150.00 дин.


Додај у корпу Помоћ при куповини

Коментари

Тренутно нема коментара
Будите први који ће оставити свој коментар.

Пријавите се да бисте поставили свој коментарОд истог аутора


Последње погледано


Корисни линкови

banka intesa