Сајам књига КРЕАТИВНОГ ЦЕНТРА

30.10.2020

Од 23. октобра до 2. новембра на нашем сајту www.kreativnicentar.rs, као и у нашим књижарама у Београду, очекује вас САЈАМ КЊИГА КРЕАТИВНОГ ЦЕНТРА

У том периоду наша издања моћи ћете да купите с попустом од 25% (попуст се не односи на предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу). Такође, сваког дана током трајања сајма једна од наших нових књига биће на посебном попусту од 30% у оквиру акције Књига дана.
За све оне који током сајамских дана наруче књиге преко нашег сајта достава ће бити бесплатна и важиће за поруџбине на територији Србије.

На нашем сајту, у рубрици КЦ блог, сваког дана објављиваћемо које књиге препоручују наши познати писци, а пошто ове године у гостима нећемо имати ауторе из иностранства, замолили смо неке од оних који су посетили Београдски сајам књига да се присете својих утисака, као и да поделе са нама чиме се баве ових дана.
Настављајући добру сајамску традицију Креативни центарје и ове године припремио посебну понуду и за васпитаче. Пет приручника који васпитачима могу помоћи у раду сниженo je за 30% само до понедељка, 2. новембра, у оквиру наше Сајамске акције за васпитаче која важи на сајту и у нашим књижарама.

Будите уз нас и пратите нас и на друштвеним мрежама јер вас током сајамских дана очекују посебне читалачке препоруке и поклони.

Сајамски попусти важе на сајту www.kreativnicentar.rs и у нашим књижарама:

- Kлуб књижара „Kреативни центар“, ТЦ „Еуроцентар“, Македонска 30, Београд (радно време: радним данима од 9 h до 21 h, суботом од 9 h до 17 h, недељом не ради)

- Kлуб књижара „Kреативни центар“, Уроша Мартиновића 12 (улаз из Омладинских бригада), Нови Београд (радно време: радним данима од 9 h до 20 h, суботом од 10 h до 15 h, недељом не ради)

Корисни линкови

banka intesa