НОВО! Плишане играчке

26.09.2022

За све вас који волите сликовнице Џулије Доналдсон и Аксела Шефлера припремили смо посебно изненађење – плишане играчке урађене по јунацима из књига тих популарних аутора.

Ексклузивно у нашим књижарама (Македонска 30, Београд; Уроша Мартиновића 12, Нови Београд; Синђелићев трг 19, Ниш), као и на нашем сајту, сада можете купити Грозона, Миша и Лисицу из сликовнице Грозон, разбојника Пацка из истоимене сликовнице, као и јунаке из књиге Гужва на метлиМачку, Пса, Жабу и Змаја.

Поред њих, ту су и Суперглиста, Зог, Пужић и Кит – јунаци истоимених сликовница Џулије Доналдсон које ће ускоро бити преведене и објављене у издању Креативног центра.

Очекујемо да нам пред новогодишње празнике стигну и играчке Прутко, Вештица на метли, Грозоново дете, као и Сова и Змија из књиге Грозон.

Љубитеље цртаних филмова чекају овчица Шоне, Тими, Ширли и пас Бицер, а за обожаватеље Мумина припремили смо Тату и Маму Мумин.

Све играчке намењене су деци старијој од три године. Израђене су од меканог и квалитетног плиша, нежне су на додир и имају много занимљивих детаља. Ове играчке ће бити идеални другари најмлађима – за читање пред спавање, дружење и игру с вршњацима.

Корисни линкови

banka intesa