Грозон

Grozon - Džulija Donaldson

Аутор: Џулија Доналдсон
Илустратор: Аксел Шефлер
Преводилац: Зоран Пеневски

Узраст: 2-3, 4-5, 6-7

Формат: 21,5 x 27 cm
Број страна: 32 str.
Повез: меки повез, пун колор
Писмо: ћирилица
Година издања: 2014
ISBN: 978-86-529-0127-2
Продајна шифра: GROZ

Грозон

Џулија Доналдсон

Сликовница за децу „Грозон“, чувене британске ауторке за децу Џулије Доналдсон, од 1999. године, када је први пут објављена, преведена је на десетине језика широм света, штампана је у преко 10 милиона примерака и по њој су направљене позоришне представе које се играју на Вестенду и Бродвеју.

Књига је једна од најпродаванијих и најомиљенијих прича за лаку ноћ у Великој Британији, а библиотекари из те земље изабрали су је за једну од десет најбољих сликовница свих времена.

Ова прича у стиховима говори о довитљивом мишу, који, шетајући кроз густ и таман гај, измишља страшно шумско чудовиште Грозона и тако плаши сваку животињу која би да га поједе. Преокрет у причи настаје када се изненада показује да Грозон и није баш сасвим измишљено биће. Испричана вешто, ова поема заправо постаје идеално штиво за читање пред спавање.

Ексклузивно, само на нашем сајту и у нашим књижарама у Београду и Нишу можете набавити љупке и мекане плишане играчке: Грозончића (15 cm), Грозона од 18 cm и 23 cm и Грозона – гињол играчку за руку, као и играчке направљене према осталим јунацима ове сликовнице: Миша, Лисицу, Сову, Веверицу и Змију.

 

Категорије: Сликовнице
Серијал: Сликовнице Џулије Доналдсон

Прелистајте књигу

Редовна цена:
950.00 дин.

Цена са интернет попустом:

807,50 дин.


Додај у корпу Помоћ при куповини

Коментари

Тренутно нема коментара
Будите први који ће оставити свој коментар.

Пријавите се да бисте поставили свој коментарОд истог аутора


Последње погледано


Корисни линкови

banka intesa