Зог

Zog - Džulija Donaldson

Аутор: Џулија Доналдсон
Илустратор: Аксел Шефлер
Преводилац: Дејан Беговић

Узраст: 4-5, 6-7

Формат: 28 x 25 cm
Број страна: 32 стр.
Повез: меки повез, пун колор
Писмо: ћирилица
Година издања: 2023
ISBN: 978-86-529-1173-8
Продајна шифра: ZOG

Зог

Џулија Доналдсон

Ова сликовница намењена је предшколском и раном школском узрасту. Зог је живахан млади змај који иде у школу за змајчиће. Жели да буде најбољи у разреду и да добије златну значку. Мадам Змајка учи Зога и његове другаре да лете, урлају, бљују ватру, отимају принцезе и боре се с принчевима. Зог је крупан и неспретан, па се током тих лекција често повређује, али му помаже девојка која се увек појави у правом тренутку, и то са фластерима, завојима и лековима.

Као и у другим сликовницама Џулије Доналдсон, читаоце очекују бројни обрти: испоставиће се да је тајанствена девојка заправо принцеза која жели да буде докторка, а да витез који долази да је спасе више воли стетоскоп од оклопа. Њих двоје се удружују у својој лекарској мисији, а Зог одлучује да им се придружи. Тако настаје екипа Летећи доктори. Мали читаоци уживаће у овој узбудљивој, духовитој и поучној причи у стиховима.

Ексклузивно, само на нашем сајту и у нашим књижарама у Београду и Нишу можете набавити љупке и мекане плишане играчке направљене према главном јунаку из ове сликовнице и његовим другарима из разреда – ЗОГ, ЗЕЛЕНИ ЗМАЈ и РОЗЕ ЗМАЈ.

 

Категорије: Сликовнице
Серијал: Сликовнице Џулије Доналдсон

Прелистајте књигу

Редовна цена:
950.00 дин.

Цена са интернет попустом:

807,50 дин.


Додај у корпу Помоћ при куповини

Коментари

Тренутно нема коментара
Будите први који ће оставити свој коментар.

Пријавите се да бисте поставили свој коментарОд истог аутора


Последње погледано


Корисни линкови

banka intesa