Нове плишане играчке

26.04.2023

За све вас који волите сликовнице Џулије Доналдсон и Аксела Шефлера припремили смо посебно изненађење – плишане играчке урађене по јунацима ових популарних књига!

Џулија Доналдсон и Аксел Шефлер заједно су осмислили близу 30 књига које данас читају милиони деце широм света. Поред најпопуларнијег Грозона, њиховом сарадњом настале су и сликовнице Гужва на метли, Прутко, Црвенци и Плавци и многе друге.

Ексклузивно у нашим књижарама (Македонска 30, Београд; Уроша Мартиновића 12, Нови Београд; Синђелићев трг 19, Ниш), као и на нашем сајту, сада можете пронаћи велики број оргиналних плишаних играчака – ликове из сликовница овог чувеног ауторског двојца.

Љубитељи књига о Грозону обрадоваће се плишаним играчкама које нам долазе у више различитих димензија: мали, средњи и велики Грозон, као и Миш и Мишић.
Уз њих ту су и Змија, Сова, Веверица и Лисица, као и лутка Грозоново дете, главни јунак истоимене сликовнице. Посебно су интересантне плишане играчкице које се навлаче на прсте и гињол играчке Грозон и Грозоново дете које се навлаче на руку, што отвара могућност за извођење праве мале позоришне представе.

Сви они који су уживали у причи Гужва на метли сада ће моћи да се играју са симпатичном дружином коју чине: Вештица, Мачка, Пас, Жаба и Птица, а ту је и страшни Змај.
Главни јунаци популарних сликовница Разбојник Пацко и Прутко такође су добили своје плишане играчке – страшног друмског разбојника Пацка красе шешир са пером, огртач и мач, а доступне су велика и мала играчка с ликом популарног Прутка.

Посебне симпатије привукле су играчке направљене по ликовима из сликовнице Црвенци и Плавци Плавац Били, Црвенка Жанета и Беба Љубичанац. Такође, имате јединствену прилику да се упознате и са јунацима сликовница Суперглиста, Зог, Пуж и Кит – ликовима из књига Џулије Доналдсон које ће ускоро бити преведене и објављене у издању Креативног центра.

Љубитеље цртаних филмова чекају овчица Шоне, Тими, Ширли и пас Блицер, а за обожаватеље Мумина припремили смо Тату и Маму Мумин.
Новина су и четири плишане играчке диносауруса: Тираносаурус рекс, Трицератопс, Диплодокус и Деинонихус.

Све играчке намењене су деци старијој од три године. Израђене су од меканог и квалитетног плиша, нежне су на додир и имају много занимљивих детаља. Ове играчке ће бити идеални другари најмлађима – за читање пред спавање, дружење и игру с вршњацима.

Корисни линкови

banka intesa