Прутко

Prutko - Džulija Donaldson

Аутор: Џулија Доналдсон
Илустратор: Аксел Шефлер
Преводилац: Дејан Беговић

Узраст: 2-3, 4-5, 6-7

Формат: 21,5 x 27 cm
Број страна: 32 str.
Повез: меки повез, пун колор
Писмо: ћирилица
Година издања: 2019
ISBN: 978-86-5290-7007
Продајна шифра: PRUT

Прутко

Џулија Доналдсон

Ова сликовница намењена је најмлађим читаоцима, али и читаоцима предшколског и раног школског узраста. Прутко је свакако један од најнеобичнијих јунака које ће деца срести у дечјим сликовницама. На самом почетку ове приче несташни пас одвојиће Прутка од његове породице, а низ несрећних догађаја водиће га све даље од њих. Сви који га срећу, у њему виде само обичан комад дрвета, а Прутко је заправо брижни отац, који више од свега жели да се врати својој жени и деци. Изненадно појављивање једног деци добро познатог лика (нећемо овде открити о коме је реч) преокренуће Пруткову судбину у правцу срећног завршетка.

Ову несвакидашњу причу у стиховима, проткану хумором и узбудљивим ситуацијама, написала је Џулија Доналдсон, једна од најпопуларнијих дечјих списатељица у Великој Британији. Она је ауторка планетарно омиљеног лика по имену Gruffalo, код нас названог Грозон, с којим се можете упознати у нашим сликовницама Грозон, Грозоново дете и  Грозон истражује природу.

Ексклузивно, само на нашем сајту и у нашим књижарама у Београду и Нишу можете набавити љупке и мекане плишане играчке направљене према главном јунаку ове сликовнице – Прутка (33 cm) и Малог Прутка (13 cm).

Категорије: Сликовнице
Серијал: Сликовнице Џулије Доналдсон

Прелистајте књигу

Редовна цена:
950.00 дин.

Цена са интернет попустом:

807,50 дин.


Додај у корпу Помоћ при куповини

Коментари

Тренутно нема коментара
Будите први који ће оставити свој коментар.

Пријавите се да бисте поставили свој коментарОд истог аутора


Последње погледано


Корисни линкови

banka intesa