ВЕЛИКА ПРОЛЕЋНА АКЦИЈА

28.04.2023

Почела је ВЕЛИКА ПРОЛЕЋНА АКЦИЈА!
30 издања – свака књига 300 динара

Акција важи до 3. маја, а списак књига можете погледати ОВДЕ.

На попусту је велики број радних свезака, уз које деца могу вежбати графомоторичке вештине, концентрацију, опажање, бројање, а уз то се и добро забавити!

Препоручујемо радне свеске Изброј и обој и БРРМ!, a веома интересантни и подстицајни задаци налазе се и у издањима Миш бели задатке дели 2, Мала вежбанка за предшколце (5–6 година, 6–7 година) и Hello KittyКњижица трешњица и Књижица бомбоница. За најмлађе читаоце ту су и књига-слагалица У школи, као и картонске књиге-хармонике На путу и На реци.

Малишани који воле да цртају и боје уживаће уз Моју прву велику бојанку, Моју другу велику бојанку, Цртање, шарање, бојење, а посебно уз суперџиновске бојанке СЕЛО и КАРНЕВАЛ. Ту су и књиге-торбице са шаблонима и материјалима за креирање хаљина за принцезе: Ја сам цветна принцеза, Ја сам принцеза лептирица, Ја сам звездана принцеза и Ја сам снежна принцеза.

У радним свескама Потражи и пронађи: СВЕМИР и Потражи и пронађи: ПРИНЦЕЗЕ деца ће тражити сакривене појмове и вежбати бројање до 10. У књизи Шта све можеш с пластелином налазе се бројна упутства и идеје за израду фигура од пластелина, а књиге РОБОТИ и ЖИВОТИЊЕ су праве интерактивне играчке јер садрже моделе за израду преко двадесет папирних лутака.

Акција важи на нашем сајту, као и у књижарама:
- Београд, Македонска 30, ТЦ Еуроцентар;
- Нови Београд, Уроша Мартиновића 12 (улаз из Омладинских бригада);
- Ниш, Синђелићев трг 19.

За све поруџбине путем сајта www.kreativnicentar.rs у вредности већој од 2.750 динара достава je бесплатна (на територији Србије).

Корисни линкови

banka intesa