ВЕБИНАР ЗА ВАСПИТАЧЕ – С децом око света

10.04.2024

"Креативни центар" вас позива да присуствујете бесплатном вебинару намењеном васпитачима и стручним сарадницима у предшколским установама, као и да учествујете на занимљивом конкурсу.

На вебинару ће бити речи о књигама С ДЕЦОМ ОКО СВЕТА 1 и 2 и о томе како се оне могу користити у раду с децом. Сви присутни ће од ауторке ових издања Татјане Родић чути како су књиге конципиране, који је њихов основни циљ, али и како је она примере изнете у књигама користила у дугогодишњем раду с малишанима. Васпитачица Снежана Давидовић рећи ће више о значају ових својеврсних енциклопедија, као и о томе на који начин њихов садржај доприноси развоју отвореног и толерантног духа код предшколаца.

Књиге С децом око света 1 и С децом око света 2 објављене су пре више од двадесет година, али и даље представљају одличан ресурс за рад с децом. Уз њих се предшколци упознају са обичајима, навикама, песмицама, поздравима, јелима, играчакама и другим занимљивостима из 42 земље, на свих пет континената. На овај начин деца врло рано стичу осећај за поштовање различитих култура. Ове књиге ће их мотивисати да сазнају више о свету у којем живе, послужиће им као путоказ за разумевање и прихватање другачијих обичаја, навика и веровања.

Термин: уторак, 16. април 2024, у 19 часова

Учествују:
Татјана Родић, ауторка књига С децом око света
Снежана Давидовић, васпитачица у вртићу Младост, ПУ Наше дете, Шабац

Трајање: 45–60 минута

Вебинар ће бити одржан путем апликације Zoom.

Уколико желите да присуствујете вебинару, можете се пријавити ОВДЕНа дан одржавања вебинара биће вам прослеђен приступни линк.

Потврду о присуству доставићемо вам на вашу мејл-адресу неколико дана након одржавања вебинара.

Креативни центар вас позива и да се пријавите на конкурс С ДЕЦОМ ОКО СВЕТА, намењен предшколским установама на територији Србије. Пропозиције за учешће и сва потребна упутства наћи ћете на нашем сајту.

Корисни линкови

banka intesa