Акција: - одабери од

Означите поља испред књига које желите

Тиги, време је за спавање

У новој књизи из популарне едиције ОТВОРИ ПРОЗОРЧИЋ! најмлађи читаоци упознаће се с новим јунаком Тигрићем Тигијем. Време је за спавање, а Тиги не жели да заспи док не пронађе омиљену играчку – медведића. Књига крије многа изненађења која ће малишани заједно с родитељима откривати иза прозорчића који се отварају. Наш нови јунак помоћи ће малим читаоцима да кроз игру стекну добре навике.

Мачак у чизмама

Најлепше бајке за најлепше године детињства намењене су дружењу родитеља с децом уз читање. Текст написан према познатој бајци Шарла Пероа покреће у детету машту и жељу да допуни причу, а илустрације Соње Пауновић подстичу дете да посматра и запажа детаље.

Уз куповину комплета од шест књига бајки у оквиру акције БАЈКЕ ЗА НАЈМЛАЂЕ оставрићете попуст од 30% и комплет платити 3150 динара уместо 4500 динара!

Означите пољe испред oвe књигe ако је желите

Разлике

Вештица-почетница има проблема са употребом свог чаробног штапића. Шта год да покуша, догоди се супротно: од великог постаје мало, од дугачког кратко... Заједно са овом неспретном вештицом деца ће научити основне појмове дате у паровима супротности. На крају, вештици ће поћи за руком да створи нешто чиме ће бити задовољна.

РЕДОВНА ЦЕНА 386 ДИН. АКЦИЈСКА ЦЕНА 193 ДИН.

Означите пољe испред oвe књигe ако је желите

  Назад на акције    

 

banka intesa