Акција: - одабери од

Означите поља испред књига које желите

Најсмешнији вицеви: Царски

Познате књиге вицева "Да пукнеш од смеха" веома су популарне код публике школског узраста. Настале су на основу истраживања дечјег односа према хумору које је др Вера Смиљанић спровела у сарадњи са Институтом за психологију Филозофског факултета у Београду. У четвртом колу нове серије уживаћете у тематском избору најбољих вицева из досад објављених збирки. Уз најсмешније Царске вицеве и илустрације Боба Живковића – откријте нову димензију смеха!

Најсмешнији вицеви: No limit

Познате књиге вицева "Да пукнеш од смеха" веома су популарне код публике школског узраста. Настале су на основу истраживања дечјег односа према хумору које је др Вера Смиљанић спровела у сарадњи са Институтом за психологију Филозофског факултета у Београду. У четвртом колу нове серије уживаћете у тематском избору најбољих вицева из досад објављених збирки. Уз најсмешније No limit вицеве и илустрације Боба Живковића – откријте нову димензију смеха!

Да пукнеш од смеха 6

Шеста по реду збирка вицева које је маестрално илустровао Добросав Боб Живковић. Књига која ће обрадовати и развеселити вашу децу и пријатеље. Доказано је да смех има благотворно дејство на развој психе и тела, па ево повода да учините нешто добро за себе и друге.

Да пукнеш од зеке

Након што су се четири збирке вицева протеклих година сврстале међу најпопуларније књиге Креативног центра, ево нове збирке вицева под насловом "Да пукнеш од зеке". У овој књизи илустрације вицева, које је прикупио Бранко Васић, добиле су више простора, што је, на маестралан начин, искористио Боб Живковић. Ово ће бити једна од омиљених књига наших најмлађих читалаца.

  Назад на акције    

 

banka intesa