Акција: - одабери од

Означите поља испред књига које желите

Од златне рибице до Месеца

Деца воле да откривају свет. Зато стално постављају занимљива питања. Како настају пахуље? Како полеће ракета? Зашто мачка преде? Крени са нама у авантуру нових открића! Сазнај и ти како настаје дуга, зашто су пчеле корисне, како рибице дишу под водом, као и одговоре на многа друга питања.

Послушно јаје и други огледи за децу

Од јуче се око нас све бар мало променило. У природи је дрво мало порасло, цветић се расцветао, пчела је направила нов мед, облак је нестао, птица је запевала… Мења се и оно што не видимо. Крени у авантуру са Ларом и Тијаном и сазнај шта се догађа са шећером у води, како да запаљена свећа не изгори, како да сакријемо новчић у сланој води, на који начин може да се укроти јаје, као и одговоре на многа друга питања.

Судоку за генијалце

У књизи "Судоку за генијалце" предшколце и млађе основце очекује узбудљив тренинг за мозак! Научиће како се решава судоку, а поред тога ће се забавити цртањем и бојењем необичних мандала. Сваки задатак праћен је решењима.

Прича по прича, број по број

Најновија у низу забавних књига намењених дружењу деце и родитеља. Поред тога што ће уживати у читању прича, на страницама ове књиге деца ће пронаћи забавне задатке који ће им помоћи да науче све о бројевима од 1 до 10. Књига садржи десет прича у којима се описују ситуације блиске деци и њиховом искуству, а свака је повезана с неким бројем. На пример, две сестре или два другара часте се двема палачинкама и томе слично. После сваке приче следи неколико задатака чијим ће решавањем деца боље усвојити појам одговарајућег броја. Родитељи треба да прочитају текстове деци, да подстичу њихову самосталност у решавању задатака и извођењу закључака, а на крају ће им помоћи да залепе одговарајуће налепнице.

  Назад на акције    

 

banka intesa