Акција: LEGO minifigures - одабери 1 од 2

Означите поља испред књига које желите

LEGO ИГРЕ

Књига LEGO® игре препуна је инспиративних модела и идеја љубитеља LEGO® коцкица. Слажите све - од зачараних шума до помахниталих робота. Пронађите савете и трикове за успешније технике слагања. Уштедите време правећи моделе по саветима из оквира "Брзо слагање". Такмичите се с пријатељима у играма из одељка "Изазов". Смислите нове идеје за играње читајући делове књига са причама. Отворите нове путеве за вашу машту.

Уз купљену књигу „LEGO igre“ или "MALA LEGO ČUDA" – поред редовног попуста добијате и LEGO® minifigures кесицу на поклон!

МАЛА LEGO ЧУДА

После књига LEGO ИГРЕ и LEGO ИДЕЈЕ ево нове LEGO књиге. У књизи MALA LEGO ČUDA ћете наћи детаљна упутства у сликама и по фазама рада, а она ће вам помоћи да саставите мале али изузетно реалистичне моделе најразличитијих путничких и тркачких аутомобила, авиона, бродова, камиона, џипова и разних других возила. За сваки модел дата је листа потребних LEGO коцкица. Ово је одлична и врло практична књига за заљубљенике у LEGO коцке, која вам може помоћи да и сами постанете мајстор у LEGO моделовању, па чак да можда и сами покушате да састављате сопствене моделе.

Уз купљену књигу „LEGO igre“ или "MALA LEGO ČUDA" – поред редовног попуста добијате и LEGO® minifigures кесицу на поклон!

  Назад на акције    

 

banka intesa