50 књига - 50 % попуста

22.11.2022

Само за куповину преко нашег сајта – 50 одабраних књига на посебном попусту од 50%!

Акција важи до 30. новембра, а списак књига можете погледати ОВДЕ.

За све поруџбине преко сајта у износу већем од 1950 динара испорука на територији Србије је бесплатна.

Акцијом су обухваћене књиге за различите узрасте.

Од издања намењених најмлађима препоручујемо комплете Бродић Боки на таласима и Жабица Јаца на плажи који садрже књигу и играчкицу за купање, занимљиве картонске сликовнице На путу и На реци које се отварају као хармоника, књиге о принцезама и свемиру из едиције Потражи – пронађи, Ларусов Мој атлас животиња, као и радну свеску о возилима БРРМ!

За све љубитеље вежбанки, бојанки и књига са задацима издвајамо бојанке Миш бели задатке дели 2Цртање, шарање и бојење 1Моја друга велика бојанка, као и вежбанке Hello Kitty. Предшколцима ће бити интересантна и издања Шта све можеш с пластелиномЗанимљиви занати и вештине, као и књиге Фризуре за девојчице и Најлепше шаре за нокте.

Млађим основцима који су у потрази за романима препоручујемо илустроване романе Куки се враћаПокварни дом и Девојчица из светлуцаве долине.
Старијим основцима ће бити занимљиво издање Књиге које су прогутале мог оца, бајковити роман Трговац снегом, као и спортска прича Двојица под кошем.

Тинејџерима који воле да читају препоручујемо мистерију Дечак из ледадуховиту финску авантуру Браћа металци, као и узбудљиву причу о заљубљивању и пријатељству 17 година и невиђено згодан. Издања из едиције Мала психологијаЉубав – 100% тинејџерска књигаДружење изласци и забављање, Кланови, лажњаци и остали безвезњациБраћа и сестре, такође ћебити интересантна тинејџеримадок свима онима које занима историја препоручујемо књигу о животу Ане Франк – Све о Ани.

Корисни линкови

banka intesa