КЦ Блог


13.04.2020

Креативни кућни вртић 3

„Креативни центар“ ће у наредном периоду, док траје прекид у раду прешколских установа, у форми редовног недељног обавештења, припремати за своје сараднике предлоге за различите активности са децом у кућним условима. Те предлоге ви касније можете прослеђивати родитељима електронским путем, објављивати на сајту установе или их на други начин учинити доступним вашим корисницима.

Ево трећег издања нашег Креативног кућног вртића у коме ћете наћи:

- Нове задатке у оквиру нашег електронског образовног материјала  за предшколце уз које деца време које проводе код куће могу да искористе припремајући се за школу на занимљив и  интерактиван начин. Уз малу помоћ родитеља, деца могу користити овај материјал на рачунару, таблету или телефону.

- За све љубитеље пластелина шаљемо идеју како направити луткице за прсте од овог материјала, као и рецепт за пластелин који можете испробати код куће.

- У рубрици Путујемо од куће, ове недеље представљамо  Шведску! Прочитајте занимљивости о овој земљи и испробајте неке од интересантних активности из књига С децом око света 1 и С децом око света 2. Подсећамо вас и на занимливе прилоге из ових књига о Кини и Перуу.

- Претходне недеље подсетили смо се Грозона, једног од омиљених јунака из наших сликовница и предложили неке од занимљивих активности које прате ову сликовницу.

- За све оне који воле друштвене игре, ево и подсећања на друштвену игру Црни Петар и њена правила.
- У рубрици Лековите приче, претходне недеље објављена је прича Облак који је појео страх Миљане Пријић.

- Стигао је нови приручник за васпитаче Ефикасна комункација у вртићу, чија је ауторка Невена Ловринчевић,  психолог са тридесет година клиничке праксе, ауторка и водитељка више акредитованих семинара намењених васпитачима, наставницима, психолозима и педагозима. Прочитајте више о овом приручнику, а на нашем сајту можете и прелистати неколико страна приручника.

За све информације о нашим приручницима за васпитаче можете се јавити нашим колегама које сарађују с предшколским установама:

Тим задужен за град Београд
Менаџер продаје Милош Живадиновић
е-маил: milos.zivadinovic@kreativnicentar.rs

Тим задужен за централну Србију и КиМ
Менаџер продаје Александар Лукић
е-маил: aleksandar.lukic@kreativnicentar.rs

Тим задужен за Војводину
Менаџер продаје Андреја Станковић
е-маил: andreja.stankovic@kreativnicentar.rs

Јавите нам ваше утиске и #останитекодкуће!

Архива

Сви блогови

Корисни линкови

banka intesa