Радоснице

Ако сте у потрази за поклоном за бебу, радоснице у издању Креативног центра су прави избор. Књига радосница за бебе је често прва књига коју беба добије када се роди. У овој књизи можете забележити све важне тренутке у одрастању детета и тако сачувати драге породичне успомене – од рођења, преко првог рођендана, до поласка у вртић и школу и друге важне моменте у дечјем животу!


Књига радосница за дечаке и девојчице

Занимљива књига радосница за бебе Споменар мог детињства прати дете од рођења до краја основне школе. Помоћи ће вам да сачувате од заборава многе драге тренутке и направите колекцију драгоцености које обележавају детињство – први прамен косе, породичне фотографије, дечје цртеже и поруке.

У одређеном узрасту дете ће и само моћи да вам се придружи у креирању овог јединственог споменара, који ће једног дана бити књига успомена за све чланове породице.

Ова радосница посебна је по томе што је универзална – боје и илустрације подједнако су прилагођене и дечацима и девојчицама. Овај занимљив споменар осмислио је писац Симеон Маринковић, а илустровао Добросав Боб Живковић.

Књига радосница за целу породицу

За породице у које је стигло друго дете одличан избор може бити радосница за бебе Сунце, беба и ја. Рођење млађег брата или сестре је велики изазов и може изазвати љубомору код старијег детета. Ова радосница, која представља дневник заједничког одрастања бебе и старијег брата или сестре, биће прави савезник у савладавању љубоморе и прихватању брата или сестре и велика помоћ родитељима у овом изазовном периоду.

У овој радосници старије дете, самостално или уз помоћ родитеља, попуњава предвиђена места за себе и за бебу и на тај начин чува успомене о заједничком одрастању.

Књига радосница у стиху

Ако сте у дилеми око поклона за новорођенче, књига радосница за бебе Баш је добро родити се биће одличан избор. Ова књига биће веома значајна родитељима јер ће им омогућити да сачувају успомене на прве бебине дане и радост коју је донела породици.

Излазак из породилишта, први осмех, први зуб, први самостални кораци и прва рођенданска свећица на торти – све су то успомене које ћете моћи да сачувате у овој занимљивој радосници у стиху нашег познатог писца за децу Дејана Алексића

Корисни линкови

banka intesa