КЦ Блог


23.07.2020

Дневник мог превременог порођаја

У књизи ПУТ РОДИТЕЉСТВА: ОД МРВИЦЕ ДО ЗВЕЗДЕ прича о једној мајушној, нежној девојчици и њеним родитељима открива тајне пролазе до снаге да се и у најтежим животним ситуацијама иде даље. Ова прича испричана из личног угла настала је са идејом да буде ослонац родитељима у првим месецима живота мајушне и осетљиве превремено рођене бебе.
даље


20.07.2020

Како књиге за децу подстичу развој говора

Нешто више о томе како да помоћу књига из едиције ТИГИ стимулишете говорно-језички развој код деце прочитајте у тексту наше гошће на блогу – логопеда Ружице Ћирковић
даље


17.07.2020

Због чега је бојење важно за дечји развој

Графичко-ликовне активности, међу којима је и бојење, вишеструко су значајне за рани развој детета: оне подстичу развој перцепције, интелигенције, координације покрета и говора. Степен развоја дечјег ликовног изражавања саставни је део дететовог психофизичког развитка и може се веома разликовати од детета до детета.
даље


10.07.2020

Прославите с нама Жућин 40. рођендан!


даље


09.07.2020

Едиција за читаоце почетнике - Принцеза Софија

Шта да урадите када приметите да ваше дете више воли да игра игрице на екрану него да изађе напоље и упусти се у игру с вршњацима? Како да научите дете да се извини стварно, од срца, и да схвати где је погрешило? Зашто се деца плаше испадања млечних зуба и поласка у школу? Одговоре на ова и бројна друга питања можете пронаћи у серијалу књига о принцези Софији.
даље


01.07.2020

Упознајте Ану и Филипа

Ана и Филип су радознала деца која желе да упознају свет око себе. Зато крећу у узбудљиво истраживање шума, река, мора, ливада… У томе ће им се придружити мали читаоци листањем страна које се преклапају. Заједно ће открити многе занимљивости скривене у природи.
даље


 

banka intesa